Forum Dalénum - Formens Rum : Room of Design
Med Forum Dalénum vill vi skapa en utvecklingsutställning som kan inspirera till företagsamhet, entreprenörskap, uppfinnarlust samt till elegant och funktionell formgivning.

Inte bara AGA
Basen kommer naturligtvis att vara våra lokala AGA-produkter. Men samlingen kommer även att inkorporera objekt från företag som Ericsson, Elektrolux, Atlas Copco och Ergonomidesigngruppen samt innovatörer och formgivare som Sixten Sason, Stig Lindberg och Håkan Lans. Dessutom kommer vi även att beskriva några mindre lyckade produkter och verksamheter - man kan lära sig mycket av egna och andras misstag.

Apparater i tiden. En artikel om design av hemelektronik i allmänhet och 50- samt 60-talet på AGA i synnerhet. En tid då ingenjörer, silversmeder, arkitekter, konstnärer och formgivare skapade härligt tidstypiska apparater som speglade dessa decenniers framtidstro och teknikoptimism.

Radio- och TV-bilder. Ett axplock av vad som kommer att visas på Forum Dalénums lokaler. Radioapparater! Tv-apparater! Broschyrer! Strykjärn! Lustgas! Kom förbi om du vill få en förhandstitt på vår utställning.

Sponsra gärna eller ställ ut
Om du vill bli fadder eller "modder" till något objekt i vår utställning är du väldigt välkommen. Och har du några roliga föremål som du skulle vilja visa resten av världen så ger vi dig gärna en plats på Forum Dalénum. Kontakta oss.